Nu om dage foretrækker langt de fleste mennesker at have en terrasse af træ, da det giver et ønsker æstetisk look.

Og man kan vælge mellem flere forskellige typer af træ til de brædder, man skal bruge til terrassen, så det ellers bare er med at gå ned i et byggemarked eller bestille de brædder online og hente dem eller får dem leveret, for man kan sagtens få billige terrassebrædder, så her behøver man ikke beherske sig.

Det kan jo tænkes, at man beslutter sig for, at man da lige så godt kan udvide ens terrasse fra de oprindelige planer, man havde, med at lave terrassen derhjemme.

Eller man har allerede en terrasse, som man længe har gået og overvejet, at man måske kunne tænke sig en forøgelse af.

Dette kan både være, hvis terrassen er nede i gulvplan, eller man har at gøre med en altan-terrasse, som også er lavet af træ.

Man kan sætte brædderne, så der kommer lidt mellemrum og luft mellem dem, bare ikke for meget, så man falder over dem eller kan tabe vigtige ting derned i de mellemrum.

Desuden skal man også huske, at der fører et godt rengøringsarbejde med sig, og her menes ikke blot, når man bruger terrassen over en sæson.

Man skal forberede sig på, at man skal gøre ens terrasse med sine brædder godt ren, før man tager den i brug i en given sæson.

Der kan være kommet belægninger, skidt, opløste blade og andet, der har sat sig som smuds og klister både på og mellem brædderne, så man skal have gang i den store spand for at gøre den ren.

Og jo større terrassen er, jo mere skal den også gøres ren, før man kan bruge den.

Eventuelt kan man lige et par gange om året gøre den ren uanset vejret, eller om man skal bruge den, så den virkelig er klar, når den reelle sæson med terrassebrug kommer.