Vidste du, at du hos rigtig mange apoteker rent faktisk kan bestille dine varer og få dem leveret til håndkøbsudsalg hos din lokale forhandler?

Det er praktisk for både syge, ældre og børnefamilier, når apoteker landet rundt sender medicin ud til lokale forhandlere af håndkøbsmedicin. 

De fleste børnefamilier kender til det pres, der er i hverdagen, hvor aflevering, job, afhentning, fritidsaktiviteter, madlavning og sovetider skal gå op i en højere enhed. Der er sjældent tid til at presse mere ind i den travle dag, og derfor kan selv en lille tur på apoteket vælte tidsplanen. Især hvis du bor langt væk fra apoteket. Ønsker du ikke det, kan du faktisk få sendt dine apotekervarer til en lokal butik, der forhandler håndkøbsmedicin. Det er en ordning, der er gældende i mange af de mindre befolkede området i landet.

Det er naturligvis forskelligt fra apotek til apotek om muligheden er der. Er det muligt, skal du også vide, at det sandsynligvis koster penge at få sendt medicinen. Men det er en god service at have i tankerne, hvis du lever i en børnefamilie med pres på. Bestil din medicin og få den sendt til en butik tættere på dit hjem, så skal du ikke forbi et apotek på vej fra arbejde til din bolig. Se eventuelt hvordan det fungerer her: Apotek i Asnæs.

Hjælp de syge i din familie

Det er en god service, når landets apoteker sender varer til afhentning i butikker i folks nærområde. Det gør det nemmere for rigtig mange at få den medicin, de har brug for. Måske kender de syge eller ældre i din familie eller omgangskreds ikke til den mulighed, så vær opmærksom på det og giv dem endelig besked om det, så deres hverdag bliver lettere.

Det er jo uanset hvad noget nemmere at hente sin medicin i en af de butikker, du bor i nærheden af end at skulle med bus eller bil ind til en større by for at afhente det.