Er du netop flyttet til en ny by, har du sikkert allerede fået tildelt en læge. Desværre forholder det sig sådan, at du selv skal finde en tandlæge. Og her kan det godt svare sig at se sig godt for.

Find en god tandlæge i nærheden af dig

Når du er på jagt efter den tandlæge klinik, som skal forestå eftersyn og rensning af dine tænder og af dit tandkød de næste mange år, er det en god idé at finde en klinik i nærheden af din bopæl eller din arbejdsplads. På den måde skal du ikke så langt, når du skal besøge din tandlæge – og så sparer du både tid og besvær.

Hvis du bor eller arbejder i Næstved, er det således smart at vælge en tandlæge klinik som har beliggenhed centralt i byen. Her kan du med fordel tjekke Tandlægerne Dickow & Lindkær. Den velrenommerede og vel etablerede tandlæge klinik Tandlægerne Dickow & Lindkær har igennem flere år huseret på Ringstedvej i hyggelige lokaler og med bekvemme adgangs og parkerings forhold.

Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær er du garanteret en professionel behandling under hensyn til dine egne personlige grænser og præferencer. Tandlægerne Dickow & Lindkær har gjort det til sin mission at fremme tandsundheden gennem effektiv forebyggelse, og har således til mål at minimere dit behov for tandlæge behandling.

Du kan således forvente grundige og omhyggelige tandtjek inklusive røntgenbilleder, når du sætter dig i stolen hos Tandlægerne Dickow & Lindkær. Og skulle der vise sig ansatser til dårligdomme som eksempelvis parodontose eller karies – to af de mest kendte og udbredte tand lidelser – vil de dygtige tandlæger og tandplejere hos Tandlægerne Dickow & Lindkær omgående sætte et behandlings program i værk for i videst muligt omfang at begrænse skaden.

Du kan altid regne med en venlig og skånsom tand behandling hos Tandlægerne Dickow & Lindkær – læs mere, og bestil tid online, på hjemmesiden dltand.dk