Når du står og skal købe bolig, er der mange ting, der skal falde på plads i den situation. Til gengæld er det fantastisk, når ting går op i en højere enhed; når du står med en underskrevet købsaftale, og kan kalde dig selv for f.eks. husejer.

Når du skal have din drømmebolig, er det dog en fordel at have en boligadvokat med på din side. De sikrer nemlig, at du kommer bedst muligt hen til at eje din drømmebolig. De hjælper med de forskellige processer i boligkøbet, hvilket gør processen nemmere og langt mere tryg for dig. Find en på https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-koebenhavn/.

Hvornår skal jeg bruge en boligadvokat, når jeg køber bolig?

En boligadvokat er en uvildig fagperson, som har dine interesser på sinde, da de ikke får provision for salget, ligesom en ejendomsmægler gør. Derfor er de en fordel at gøre brug af, når du køber en bolig, uanset om det er en villa, et rækkehus eller en lejlighed. 

Der er nemlig mange ting, du skal tage hensyn til, når du skal foretage et boligkøb. Det er nemlig ikke nemt at gennemskue forskellige dokumenter, processer osv. En boligadvokat er også god til at hjælpe dig med at få et overblik over, hvilke ting du skal være opmærksom på, omkring boligen.

Skal du bruge en, når du sælger?

Hvis du står og skal sælge en bolig, kan det også sagtens give mening for dig at gøre brug af en boligadvokat. Især hvis du vælger ikke at bruge penge på en ejendomsmægler. Der er nemlig mange praktiske ting, som en ejendomsmægler tager sig af, som du selv skal have styr på nu. Der kan en boligadvokat heldigvis lette byrden for dig, til en brøkdel af prisen, fordi du ikke skal give dem provision for salget. En boligadvokat kan f.eks. hjælpe med at indhente offentlige dokumenter, og se købsaftalen igennem.