Før det bliver nødvendigt med grenknusning, så skal der måske tages af noget andet, der har med grenene at gøre, og det kan man heldigvis få udført af det samme firma.

For det er jo ikke nødvendigvis fordi, at du har en masse grene liggende, som der skal knuses, foruden at de er kommet et sted fra.

Det kan jo være fra et træ, at de er faldet ned i et stormvejr, og de vejer for meget at fjerne selv, og det vil simpelthen være for bøvlet, medmindre man kan få nogle professionelle til at komme ud at tage sig af de grene i form af grenknusning.

Men samtidig kan du også se, at hvor de grene kommer fra, så er det også bare et spørgsmål om tid, før der kommer flere grene ned fra det samme træ.

Så hvorfor ikke komme kilden til livs med det samme?

Grenknusning, træfældning, stubfræsning og meget mere

Det heldige er jo så her, som vi har nævnt, at man kan få samme firma til at hjælpe en med hele opgaven.

Så kan det være, at man skal have udført lidt topkapning først, så der er mindre chance for, at træet vil forvolde store skader, når det vælter ved en fældning.

Man kan også lige få savet nogle grene af, så de ikke flagrer for meget ud til siderne, når træet skal vælte, om man vælger at fælde det i etaper, eller man vælter det i én omgang.

Når så træet er fældet, så kan man begynde at save det i mindre dele, og bagefter kan man så knuse grenene – eller gøre det samtidig.

Bagefter kan det så blive nødvendigt med en stubfræsning, så man kommer af med hele træet, så det ikke begynder at vokse op igen.

Til slut er man jo så af med hele træet.