Har du mistet en eller flere tænder, for eksempel i forbindelse med slitage, tand sygdomme eller traume, kan du få brug for tandproteser. En protese erstatter en eller flere tænder, og kan tage mange forskellige former.

En professionelt fremstillet tandprotese vil altid være individuelt tilpasset din mund, og således fremstillet specielt til dig. Derfor skal du altid have taget mål til din tandprotese hos din tandlæge eller hos en professionel tandtekniker. Og du skal sandsynligvis bruge en midlertidig tandprotese forud for tilvirkning af den permanente model – en såkaldt immediat protese.

Hvor kan jeg få fremstillet fulde eller delvise tandproteser i Hobro, Nibe eller Spentrup?

Leder du efter en dygtig tandtekniker som kan hjælpe med tilpasning og fremstilling af tandproteser i Hobro kan du med fordel anvende ProteseTand.

ProteseTand er en af de mest succesfulde tandtekniker virksomheder i området omkring Randers, Hobro, Bjerringbro, Hadsund, Nibe og Mariager. ProteseTand er ejet og drevet af klinisk tandtekniker Louise Høyberg som igennem mange år har arbejdet professionelt med tilvirkning og produktion af tandproteser i høj kvalitet.

Louise Høyberg behandler i sin egen klinik som har sin beliggenhed centralt i Nibe efter aftale, og besøger ellers tandlæger i området, for eksempel Tandlægerne i Spentrup. Du kan også aftale hjemmebesøg af tandtekniker Louise Høyberg hvis dette er nødvendigt. Hos Louise Høyberg fra ProteseTand kan du få fremstillet holdbare og sikre tandprote

ser efter mål. Louise Høyberg har mange års erfaring med at tilvirke tandproteser, såvel de midlertidige som de permanente af slagsen. Når du vælger at få fremstillet din tandprotese hos Louise Høyberg får du fem års fuld garanti på protesen. Garantien er betinget af en årlig konsultation hos ProteseTand hvor du får tjekket om protesen stadig fungerer optimalt og passer til din mund. Du kan læse mere, og bestille tid til måltagning, på ProteseTands hjemmeside ProteseTand.dk