advertorial

Når du som bygherre står for at skulle planlægge og opføre et større byggeri bør du vælge dine underleverandører med omhu.

Hvis du vil være helt sikker på at dit bygge projekt ender i succes bør du vælge en lokal entreprenør med et solidt renommé. Skal dit byggeri finde sted i Frederikshavn eller Hirtshals kan du med fordel vælge HMU A/S, som er et af de mere velansete entreprenør firmaer i Nordjylland.

Anlægsarbejde hos HMU A/S

Hos HMU A/S kan du få hjælp til alle typer anlægs arbejde, her under jord og beton arbejde samt opgaver som vedrører forsyning, belægning eller kloakering. HMU A/S har mange års erfaring inden for disse områder og udfører netop denne type arbejde for såvel private bygherrer som for offentlige institutioner.

I samarbejde med arkitekter, ingeniører, anlægs gartnere og andre fagfolk sørger HMU A/S for at dine anlægs opgaver bliver løst til UG med kryds og slange. Du kan for eksempel få hjælp til udgravning, afgravning og indbygning samt sandpude fundering, forurenings oprensning, grundvands sænkning og alle opgaver som vedrører byggemodning.

HMU A/S hjælper også gerne med støbning af beton fundamenter, og udfører gerne arbejde i forbindelse med kloakering, for eksempel etablering af nedsivnings anlæg samt rensning og renovering af eksisterende systemer.

Få hjælp til byggeri hos HMU A/S

Der ud over kan HMU A/S hjælpe med decideret byggeteknisk arbejder. HMU A/S råder over eget tømrer og snedker værksted samt en smedje som udfører alskens stål kontruktion til anvendelse i forbindelse med byggeri og anlæg.

Du kan vælge at lade HMU A/S overtage hovedansvaret for dit bygge projekt i form af total entreprise, da HMU A/S faktisk er i stand til at levere samtlige entreprenør ydelser.

Du kan kontakte HMU A/S, og få et skarpt tilbud på entreprenør ydelser, via HMU A/S’ hjemmeside http://www.hmu.dk/index.html.