advertorial

Skal dit barn have en ny seng fordi han eller hun er vokset ud af den gamle? Så bør du overveje en køjeseng.

Hvorfor møblere med køjesenge?

Der er mange gode grunde til at investere i solide og hyggelige køjesenge til børneværelset. Hvis dine lidt større børn deler værelse er det både hyggeligere og mere privat for den begge hvis de kan få hver deres etage i en køjeseng. Og samtidig sparer du gulvplads.

Har dit barn sit helt eget værelse er en køjeseng stadig en god idé. Børn elsker at kunne kravle højt til vejrs og sove helt oppe under loftet. Det at sove højt er forbundet med tryghed.

Den nederste køje kan bruges til barnets overnattende gæster. Mor eller far kan sove sammen med barnet hvis det er sygt en nat. Og ønsker du ikke at benytte pladsen til en seng kan underetagen indrettes som en hyggelig hule for barnet, eventuelt med skrivebord eller legesager.

Hvor finder jeg køjesenge i top kvalitet?

Du bør aldrig gå på kompromis med dine høje kvalitetsmæssige standarder når du køber køjeseng til dit barn.

Det er vigtigt at sengen er udført i solide materialer og i et design som beskytter mod ulykker. Blandt andet skal sengen have et gærde på siden – også kendt so en sengehest – som forhindrer at barnet falder ud af sengen. Stigen skal ligeledes være robust. Og så er det smart at finde en køjeseng som ikke er fremstillet i imprægneret træ eller lignende.

Du kan med stor fordel vælge at købe diverse møbler til børneværelset, inklusive den nye køjeseng, hos Little Hugs. Little Hugs er online forhandler af alskens børneudstyr og garanterer altid for den solide og bæredygtige kvalitet.

Du kan se det store udvalg af møbler til børneværelset, her under køjesenge, i den online shop på littlehugs.dk.