Uanset om det er i forbindelse med en renovering, en fraflytning fra et hjem, eller fordi du er ved at bygge nyt, så kan det være aktuelt at hyre en maler, hvis der skal males. Hvordan du finder den rette maler til dit behov, kommer vi ind på her i indlægget.

Kig i lokalområdet

Det første skridt, når der skal findes en maler, bør altid være, at man kigger i lokalområdet. Ved at kigge i lokalområdet kan du finde en maler, som er let at komme i kontakt med, og som ikke skal have dyre domme i kørepenge, fordi de skal køre 1 time før de er på adressen. Derudover kan du få anbefalinger af venner og familie, som også bor i området, hvis de kender en af de malere der er at finde.

Hvis du vil finde et malerfirma i Gladsaxe, så kan du som eksempel bare søge på dette på Google, og så kommer de frem.

Læs anmeldelser online

Har du ikke en maler i lokalområdet, så anbefaler vi, at du finder en online. Når du har fundet dem online, så er det en god idé at læse deres anmeldelser, inden du hyrer dem til en opgave. Det kan være anmeldelser på Facebook, Google eller måske på Trustpilot. Når du læser anmeldelser, kan du også hurtigt få en indikation af, om malerne er gode overfor deres kunder.

Få flere tilbud

Det anbefales altid uanset hvilken type håndværker der ledes efter, at man får mere end et tilbud. Dette skyldes, at man derved kan få en indikation af, om prisen er den rette, og om de prøver at snyde en. Derudover kan man bruge de forskellige tilbud til at presse prisen ned, så du ikke ender med at komme af med halvdelen af dit renoveringsbudget, bare fordi det er en grisk maler.