Har du været så heldig at få fingrene i et hus eller i en lejlighed med et intakt – måske endda originalt – trægulv? Så bør du værne om dette, og ikke skrotte det blot på grund af nogle overfladiske skader. Ægte træværk er nemlig den mest optimale form for gulv belægning som findes – langt mere komfortabelt at betræde, og langt smukkere at beskue, end et gulv af linoleum, beton, cement, epoxy eller kunstig klik parket.

Et trægulv har langt mere identitet og udstråling end nogle af de nævnte gulv typer. Således kan dit trægulv ende med at være et kæmpe aktiv for dit hjem. Ikke blot i forbindelse med indretning – et trægulv tilføjer charme og personlighed til et hvert decor – men også i relation til et eventuelt salg. Skal du på et tidspunkt sælge din bolig, vil du uden tvivl opleve, at et velholdt og lækkert trægulv presser prisen i vejret. Boliger med trægulv er i høj kurs hos potentielle købere. Og derfor bør du sørge for, at dit trægulv er i den optimale stand.

Få et smukt og velplejet trægulv med en billig gulvafslibning

Dette kan dog godt være vanskeligt at visualisere, hvis trægulvet fremstår plettet, misfarvet og snusket – hvilket et trægulv uvægerligt kommer til, hvis det har været i brug igennem mange år. Støv og skidt vil med tiden blive trådt ned i gulvbræddernes overflade, der hvor gulvet hyppigt betrædes.

Solens skarpe uv lys vil udtørre og blege træværket, der hvor lys indfaldet er kraftigt. Og du vil tydeligt kunne se tegn på daglig slid rundt om spisebordet, hvor skjolder fra spildte væsker og ridser fra møbler bidrager til den slidte fremtoning. Alle disse overfladiske skønhedspletter kan til alt held fjernes med en grundig og effektiv gulvafslibning. Du kan læse mere på Gulvkanonen.dk