I denne artikel skal ved egentlig se lidt nærmere på dynamikken blandt de arbejdende folk på en arbejdsplads, der til hverdag sørger for, at du som kunde får den perfekt omgang autolakering.

Disse folk elsker deres arbejde og gør deres bedste for, at du får det mest fuldendte og tilfredsstillende resultat med den autolakering, som du ønsker dig.

Men der kan også godt være nogle dage, hvor man kører lidt træt i det, fordi det hele kan minde om hinanden med arbejdet i nogle perioder.

Måske er man endda ude i, at man har en dårlig dag, vejret er gråt, og der er flere småting i vejen – man har generelt bare fået det forkerte ben ud af sengen.

Arbejdspladsen kan kun gøre så meget for, at man får det bedste ud af at møde på arbejde, men nogle ting er man måske nødt til at skabe selv, som man ikke kan læse sig frem til i personalehåndbogen – faktisk er det måske endda på kant med indholdet i dette.

Vi taler om, når man tager lidt gas og strøm på hinanden, men hvor man ikke bare kærligt driller, men selvfølgelig heller ikke mobber.

Vi henviser til det, når man udfører nogle praktiske underfundigheder, man også mere moderne kalder practical jokes på hinanden.

Der kommer ingen konkrete forslag til dette i denne artikel, da vi ikke vil opfordre til noget bestemt, for den ene arbejdsplads med autolakering kan have én grænse med den slags humor, mens en anden hurtigt er overskredet.

Vi vil egentlig bare sige, at indenfor rimelighedens grænsen kan udførslen af disse være med til at lette stemningen til det muntre dette sted, så man pludselig glemmer, at det egentlig er en dårlig dag.

Men det kræver selvfølgelig, at man ikke ødelægger noget, gør skade på andre, laver noget ulovligt eller overskrider andres grænser.