advertorial

Man har sørget for at klargøre rummet, der skal have en gulvafslibning, inden fagfolkene ankommer, og nu er de sådan set kommet, og så kan det hele begynde!

Men så går det op for en, at man da ikke lige ved, hvad man skal lave imens, for man havde måske bare tænkt sig at sidde med en bog i et andet lokale, se en film eller slappe lidt af.

Men det kommer ikke til at være særligt muligt, fordi det kan larme en del med alle de håndværkere i bygningen, og selvom de er stille, man kan lukke døren ind til deres arbejde, og man kan sidde med høretelefoner på, så bliver man stadigvæk distraheret ved bevidstheden om, at de er i nærheden.

Så hvad skal man lige få tiden til at gå med?

Gå et andet sted hen under gulvafslibningen

Man skal i hvert fald ikke begynde at snakke med håndværkerne om, hvad de laver, for de skal koncentrere sig, og man skal heller ikke være på nakken af dem og sige, om de har glemt en plet eller ej, for de har nok lagt en plan for, hvordan man bevæger sig frem under arbejdet.

Man må selvfølgelig gerne spørge dem, om de vil have noget at drikke eller lignende, men det kan man jo ikke få hele dagen til at gå med – og da slet ikke, hvis det er en opgave, der kan ende med at tage hele dagen.

Derfor bør man næsten lægge en plan for, hvad man vil lave, om det så er at gå en lang tur, besøge naboen, tage ud at handle eller lignende.

For man skal ikke være bange for at efterlade håndværkerne derhjemme, for på den måde kan de bedre fokusere på at lave deres arbejde, når du ikke kigger dem over skulderen.