editorial

Trænger din lejlighed til en ny altandør, så kan du med fordel tage et kig på klarfonster.se. Her får du ikke bare høj kvalitet for få penge – du får også en altandør, der er fremstillet af FSC-certificeret træ. Og med deres designkonfigurator bestemmer du selv, hvordan altandøren skal se ud.

Men alt det nytter jo ikke noget, hvis du ikke ved, hvordan din altandør skal se ud. Men det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Neden for guider vi dig igennem de overvejelser, du bør have forud for valget af altandør.

Hvordan vælger jeg den rette altandør?

Første skridt er at vælge antallet af døre. En enkelt dør kan være nok i et lille rum, men i større uderum vil det kunne betale sig med en dobbelt altandør.

Så skal du overveje materialet. Træ og træ/alu er de mest populære valgmuligheder. Træ giver en klassisk og organisk look, mens træ/alu kombinerer alus lethed med træets æstetik – samtidig med at den er mere vedligeholdelsesvenlig end en altandør kun lavet af træ.

Altandörr

Og sidst men ikke mindst, så bør du tage et kig på kvaliteten af altandøren. En altandør skal kunne holde til sol og regn i mange år. Derfor anbefaler vi klarfonster’s FSC-certificerede altandøre – som med deres 10 års garanti holder i mange år frem.

Tænk på dit budget

Der skal selvfølgelig også kigges på budgettet. Men her kan klarfonster’s kvalitetsprodukter være en fordel, da de holder i mange år frem – hvilket betyder, at du slipper for konstant at skulle udskifte din altandør eller foretage store vedligeholdelsesaktioner.

Nu har du alle kort på hånden til at vælge den perfekte altandør til dit uderum. Så tag et kig på klarfonster.se og konfigurer din helt egen altandør på kun få klik! God fornøjelse – vi er sikre på, at du finder den perfekte dør til din lejlighed.