Det er efterår og selvom det ikke umiddelbart giver mening at købe havemøbler i den mørke tid, så er det alligevel en god idé, for i de fleste haver og på terrasser vil du opleve, at et bord med lidt efterårsgrønt kan gøre alverden for dit uderum.

Selvom det er vådt, mørkt og koldt udenfor, pynter det alligevel på terrassen eller i din have, hvis du gør lidt ud af dit uderum om efteråret og om vinteren. Det kan virke ligegyldigt med alt det udenfor, når alt du har lyst til er at sidde indenfor på sofaen under et varmt tæppe.

Men du skal ikke undervurdere det hyggelige i at sidde indenfor og kigge ud på en have, der er gjort lidt ved. Selvom regnen øser ned og dagene er korte, kan du sagtens lave små hyggelige oaser på din terrasse og i din have. Ja, det kan ligefrem gøre efterår og vinter nemmere at komme igennem.

Nyt bord og stole allerede nu

Du tænker måske på, at du vil vente til foråret med at købe havemøbler, men hvorfor ikke gøre det nu? Måske er du heldig at finde et rigtig godt og billigt fund. Finder du noget, der er robust, kan du sagtens have bordet til at stå ude over vinteren som et lille udstillingssted, hvor du eventuelt stiller små opsætninger af blomster, krukker, lys og pynt efter sæsonen.

Ja, et havebord og en havestol, der står ude om vinteren, vil automatisk blive lidt mere slidt, end hvis det er pakket fint sammen i et skur. Men hvorfor kun bruge den slags om sommeren. Udnyt en solrig efterårsdag og drik din kaffe på en stol i haven med et tæppe om dig og nyd de små oaser, du har dekoreret. Når det så er sagt, kan det være en god idé at købe et billigt sæt havemøbler, noget på tilbud eller noget særlig robust, hvis du gerne vil have, at det skal stå ude i de kolde måneder. Find dine havemøbler her – her er gode bud på mulige løsninger.

Den bedste måde at omfavne den kolde tid på er ved at skabe rare og hyggelige ting for sig selv, og at bibeholde et aktivt udeliv med kønne ting at kigge på er så sandelig en god måde at gå vinteren i møde på.