Vi får kun det ene sæt voksentænder, som vi er født med. Det gælder derfor om at passe rigtig godt på dem, så de kan holde til at tygge gennem hele livet. Det betyder derfor, at hvis du mister en tand eller en tand bliver fejlbehandlet, så kan du ikke få det lavet om. Når du skal vælge din tandlæge, så er det derfor meget vigtigt, at du går efter en tandlæge, der er virkelig dygtig til sit job.

Derfor er det vigtigt, at du vælger en dygtig tandlæge

Hvis et hul bliver lavet forkert, så der sidder bakterierester tilbage inde i tanden, så vil det medføre, at hullet udvikler sig indefra, og tanden vil på et tidspunkt knække, eller du vil kunne risikere at få tandrodsbetændelse.

Hos Brinck Tandlæger, der arbejder som tandlæge i Hjørring, går de meget op i, at alt arbejde udføres til punkt og prikke. Det er søde tandlæger, der har en rigtig god evne til at få folk i tandlægestolen til at slappe af og føle sig trygge. Netop tryghed er også et af nøgleordene i en god tandbehandling. Du skal føle, at du trygt kan overlade dine dyrebare tænders fremtid i din tandlæges faglighed.

Tandklinik med mere end 50 års erfaring

Brinck Tandlæge i Hjørring har eksisteret i mere end 50 år, hvor de har fået rigtig stor ekspertise inden for tandpleje. Du finder deres skønne, lyse lokaler i hjertet af Hjørring – naturligvis med gode parkeringsforhold ude foran klinikken, så alle har nemt ved at komme til, uden at skulle gå en hel eller halv gågade for at nå frem. De har dejligt lange åbningstider fra 8.17, hvilket gør det nemt at passe tandlægebesøgende ind med job og andre vigtige ting, du måtte have i kalenderen. Vil du gerne have dine tænder tjekket, eller har du en tand, der brokker sig lidt, så giv dem endelig et kald, og så vild e helt sikkert kunne hjælpe dig.