advertorial

Maler i Hillerød – Professionelle resultater

Måske går du med en drøm om at få opfrisket dit hjem, hvis tapetet fra 80’erne ikke længere er på mode, farverne er falmede eller ungerne måske har været lidt for kreative? Uanset hvad din personlige situation består af, så kan det altid svare sig at få en professionel til at udføre arbejdet, så du blot skal nyde resultaterne i mange år fremadrettet. 

Hvorfor skal jeg vælge en professionel? 

Vi kender nok alle sammen til situationer, hvor venner eller bekendte, eller os selv, har haft gang i et lille gør-det-selv projekt. Selvom der har været masser af gode intentioner, kan det kan vist roligt siges, at det ikke altid går efter planen. Professionelle fagfolk som udfører disse opgaver på daglig basis, har over tid udviklet det rette håndelag, til at foretage dette både hurtigt og veludført. På den måde er du sikret en høj standard, til netop din bolig. 

Hvad skal jeg investere af tid og penge?

Ligesom der er forskel på os som mennesker, så er der også forskel på vores individuelle situationer. Dette kan være selve tilstanden af området som skal males, størrelsen på dette og mængden af materialer som skal benyttes. Dette vil alt sammen have indflydelse på både pris og arbejdstid, hvilket vil være aftalt inden påbegyndelse. Der vil ofte også tilbydes andre services som: 

  • Evt. spartling af vægge
  • Opsætning af glasvæv/filt
  • Maling af vægge, gulv og lofter
  • Maling af facader, vinduer og døre
  • Maling af køkkener og badeværelser
  • Maling af hele huse og lejligheder

Du kan derfor også vælge at modtage en samlet pris, på en komplet fornyelse af dit hjem. Dette med trygheden om at malingen vil blive udført flot, hurtigt og effektivt. Få et 100% uforpligtende tilbud på renovationen af netop dit hjem – unikt som dig.