advertorial

Er du i gang med at planlægge familiens sommerferie? Så bør du overveje om ikke turen skal gå til Danmark i år.

Hvorfor holde ferie i Danmark?

Danmark er et oplagt feriemål for familien med små og halvstore børn. Det er både hyggeligt og sjovt at færdes i det danske sommerland, hvor naturen er sikker for både store og små.

Selv om sommeren på vore breddegrader godt kan byde på silende regn, strid blæst og dage med forholdsvis lave temperaturer, er klimaet generelt mildt og vil ikke byde på de store udsving i vejr forholdene. Derfor egner Danmark sig fint som et mål for familiens ferie. Og på grund af det øgede fokus på klimaet, er staycation faktisk det nye sort.

Hvis du vil sætte ekstra trumf på ferieoplevelsen, og sørge for at hele familien får en god og mindeværdig ferie, kan du med fordel finde en aktivitet som hele familien kan have glæde af. Og her er det oplagt at vælge lystfiskeri.

fiskeri

Fiskeri – masser af naturoplevelser og sjov for hele familien

En af de bedste grunde til at vælge lystfiskeri som familiens nye fælles hobby er de mange oplevelser I kommer til at dele. Alle kommer i godt humør af at komme ud i den frie natur, med alt hvad dette indebærer af lyde, dufte, solskin og frisk luft.

Alle i familien, både børn og voksne, kan have glæde af at fiske. Det er meget tilfredsstillende at få bid, og hale familiens aftensmad i land på egen hånd. Og vælger I at benytte en af landets mange put and take søer, er der nærmest garanti for fangst.

Find det bedste put and take grej online

Hvis du leder efter fiske udstyr, som egner sig perfekt til Posca tusser fiskeri, kan du finde hvad du søger online hos den danske fiskegrej forhandler Fluer.dk.