advertorial

Det her var ikke et problem, der var særligt udbredt før i tiden, men det er det blevet i løbet af de sidste par årtier, hvorfor man måske skal til at genoverveje, hvordan man kommer i kontakt med en person bag en dør.

For de mest almindelige metoder er jo at banke på, men som husene blev større, så var det på sin plads at bruge en ringeklokke også, som der kunne give ekko i hele hjemmet mere eller mindre – måske hang der endda flere i huset, så man med sikkerhed kom omkring med lyden.

Men i nyere tid er folk begyndt at gøre noget, som der medfører, at man måske heller ikke kan høre sådan en ringeklokke, selvom man har sat mange op:

Vi sidder med høretelefoner på, eller vi har sådan et højt anlæg kørende, at vi ikke kan høre, at der bliver forsøgt kommet i kontakt med os.

dør

Løsningen på problemet med døren

Den umiddelbare løsning er jo, at man ikke bruger disse teknologier for meget, eller hvis man venter besøg, men det kan jo ske, at der kommer uanmeldt besøg, og så skal man jo kunne opdage det.

Det vil blive for meget af det gode, at man sætter en ringeklokke op, der larmer endnu mere, for så skruer man bare mere op for anlægget og så videre…

Den gode løsning kunne derfor være, at man sætter en lysenhed op, som der lyser op, når der bliver trykket på ringeklokken – eller det faktisk bare lyser, så det ikke larmer i hjemmet.

Så gør det pludselig ikke noget, hvis man sidder med larmende musik i et par høretelefoner, hvis man kan se ud af øjenkrogen, at der er nogle ved døren, fordi det blinker og lyser.

Det er op til en selv, hvilken løsning man vælger, for man skal jo finde ud af, hvad der virker.