Mangler din nye webshop volumen i form af inspirerende og SEO venlig tekst? Så bør du læse med i det følgende.

Dygtig tekstforfatter søges

… og du kan finde ham eller hende hos Wordpens. Wordpens er et dansk content marketing bureau med særligt speciale inden for leverance af tekstforfattere og SEO tekster til danske virksomheder. Hos Wordpens kan du finde nøjagtig den tekstforfatter, SEO skribent eller blogger ud ønsker dig uanset din hjemmesides type eller omfang.

Hos Wordpens finder du eksempelvis tekstforfattere med stor ekspertise inden for udfærdigelse af tekster til webshops, her under kategoritekster og produktbeskrivelser. Udformning og tilrettelæggelse af netop denne type tekst er en særlig disciplin i sig selv. En god produktbeskrivelse skal nemlig på én og samme tid være informativ og sælge produktet til den potentielle kunde. Samtidig skal teksten være optimeret op imod søgemaskiner, her under især Google, for at du foruden en god beskrivelse af dit produkt opnår god SEO på produkt siden.

Ligeledes skal en kategoritekst være af værdi for kunden når det handler om at udvælge det bedste produkt fra en bestemt kategori. En god kategoritekst har en vis volumen, og indeholder beskrivelser – og eventuelt sammenligninger – af varerne i den pågældende kategori. Således kan en god kategori side med en vel udformet kategoritekst fungere effektiv som landing page for eksempelvis SEO eller SEM kampagner, og samtidig tjene et oplysende formål over for kunden.

Hvorfor skal jeg vælge en Wordpens tekstforfatter?

Der er mange gode grunde til at finde din nye tekstforfatter hos Wordpens. Først og fremmest er du garanteret høj kvalitet i dine nye webshop tekster når du vælger en Wordpens tekstforfatter. Samtlige tekstforfattere tilknyttet Wordpens er nemlig testet og screenet, og har samtidig dokumenteret erfaring inden for udfærdigelse af tekster rettet mod web.

Du kan kontakte Wordpens via hjemmesiden wordpens.com