advertorial

Hvis du ejer et hus ejer du også ansvaret for de faste installationer i dette. Og derfor bør du have kontakt til en god autoriseret VVS installatør.

Få hurtig VVS hjælp når uheldet er ude

Det er rigtig ærgerligt at få en alvorlig vandskade fordi et vandrør er sprunget læk og skaden ikke er blevet udbedret i tide. Derfor er det altid en god idé at vælge en lokal VVS mand som opererer med døgn service.

Vælger du et VVS firma med døgn vagt og adresse tæt på din bopæl kan din VVS mand være hurtigt på pletten – også uden for normale åbningstider. Dette har stor betydning når det handler om at begrænse skadernes omfang. Og så kan du slippe billigere fra din vandskade.

Lad din lokale VVS’er give en hånd med renoveringen

Der ud over er det smart at få en VVS’er ind over istandsættelses projektet på så tidligt et tidspunkt som overhovedet muligt. På den måde får den kyndige VVS tekniker mulighed for at tilrettelægge den mest formålstjenlige rørføring, og dermed sikre at dine nye installationer bliver udført på forsvarlig vis.

Du får moderne og tidssvarende installationer som familien kan have glæde af i mange år. Og du får en VVS’er som kender dine rør, skulle du få brug for hjælp til disse på et senere tidspunkt.

Hvor kan jeg få VVS hjælp i Aarhus og omegn?

Hvis du er bosat i eller i nærheden af Aarhus kan du med fordel tage kontakt til Harald Røgen & Sønner som har til huse i Galten. Hos Harald Røgen & Sønner finder du de dygtigste og mest kompetente faguddannede VVS installatører og teknikere som med deres store viden om – og mange års erfaring inden for – VVS branchen har de bedste faglige forudsætninger for at kunne yde den bedste VVS hjælp.

Find Harald Røgen & Sønner på https://www.rogen.dk/vvs.aspx.